Poedercoaten in  Emmen

Poedercoaten

Poedercoating bij Powercoat uit Schoonebeek

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in poedercoaten in de buurt van Emmen? Dan ben je bij Powercoat Poedercoating aan het juiste adres.

All-round poedercoating bedrijf

Wij zijn een allround poedercoatingbedrijf gevestigd in Schoonebeek. Het bedrijf is opgericht in 1999. Wij werken voor grote en kleine bedrijven uit binnen- en buitenland. Powercoat is de specialist in het poedercoaten voor bouw en industrie. We zijn gespecialiseerd in het poedercoaten van RVS, staal, aluminium en verzinkt materiaal. Powercoat is een professioneel, klantgericht poedercoatingbedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan.

Vernieuwingen en verbeteringen

We blijven constant streven naar vernieuwing en verbeteringen om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van een duurzame leefomgeving. Flexibiliteit is een sterk punt in onze organisatie. We denken in oplossingen en niet in problemen. Ook bij een nalevering of aanvulling doen wij niet moeilijk en zal deze indien mogelijk gewoon worden meegecoat.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van poedercoaten? Of een afspraak maken bij ons op locatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Poedercoaten

Powercoat

Wendakker 5
7761 PX Schoonebeek (Drenthe)

E-mail

info@powercoat.nl

Telefoon

0031 (0)524 - 531555

}

Openingstijden

ma-do: 07:00 - 16:00 uur
vr: 07:00-13:00 uur

p

Meer informatie?

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons bedrijf of wanneer u meer informatie wilt over onze diensten, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen.