poedercoating

Poedercoating

Powercoat is de specialist in het poedercoaten voor bouw en industrie. We zijn gespecialiseerd in het poedercoaten van:

  • RVS
  • Staal
  • Aluminium
  • Verzinkt materiaal
Poedercoating

Wij zijn een allround poedercoating bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1999. Wij werken voor grote en kleine bedrijven uit binnen- en buitenland. Powercoat is een professioneel, klantgericht bedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan.

We blijven constant streven naar vernieuwing en verbeteringen om zo bij te dragen aan de omtwikkeling van een duurzame leefomgeving.

Flexibiliteit is een sterk punt in onze organisatie.
We denken in oplossingen en niet in problemen. Ook bij een nalevering of aanvulling doen wij niet moeilijk en zal deze indien dat mogelijk is gewoon worden mee gecoat.

Voorbehandelen

Chemische voorbehandeling
Voor de chemische voorbehandeling van ijzer, staal, verzinkt staal en aluminium maakt Powercoat gebruik van een Nano ceramische voorbehandeling. Dit fosfaatvrij middel verwijdert oliën en vetten en biedt een zeer goede hechting en uitstekende corrosiewering. Aluminium en verzinkte delen kunnen na het beitsen tevens worden voorzien van een chroom III laag.

Mechanische voorbehandeling
Wij stralen volgens de ISO-standaard 8501-1 en hanteren de Zweedse norm SA 2,5 als minimum. Onze ervaren stralers zorgen altijd voor de juiste ruwheid (Rz) en reinheid (SA). Powercoat voert de straalwerkzaamheden uit met een metallisch straalmiddel.

Powercoat

Wendakker 5
7761 PX Schoonebeek (Drenthe)

E-mail

info@powercoat.nl

Telefoon

0031 (0)524 - 531555

}

Openingstijden

ma-do: 07:00 - 16:00 uur
vr: 07:00-13:00 uur

p

Meer informatie?

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons bedrijf of wanneer u meer informatie wilt over onze diensten, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen.